Gdyby nie Kaloh1 to byłby to najprawdopodobniej najszybszy peugeot s16 w Polsce
a tak serio to szkoda białej strzały, dobrze byłoby gdyby kupił go ktoś z "rodziny".
Gdybym szukał samochodu za tą kaskę to wziął bym go bez zastanowienia.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Śro 21 Mar, 2007
ja miałem dylemat jak Corsę kupowałem, czy takiego puga nie wziąć... był na PDW łącznie z NAVI i szyberdachem... i do teraz żałuję ale był z komisu i nie chciał typ powiedzieć nic więcej niż "był lekko uszkodzony"
Freemana kiedyś sklepałem:] - i nie mów Morgan że było inaczej ziooom wszyscy widzieli:]
samochód w tej chwili jest naprawdę w zajebistym stanie! kultura pracy motoru jest mistrzowska!
strick: ogłoszenie zrobię dziś lub jutro i prześlę Ci na mail! z góry dzięki!!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
jeśli ktoś jest zainteresowany to polecam kontakt z Adamantem - na pewno poleci auto...
no i swojeg oczasu sam chciał je kupic:] a to chyba dobra rekomendacja...:]
polecam polecam!
naprawdę chciałbym żeby został w dobrych rękach...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!