Cóż, robię chyba (?) ostatnie podejście do sprzedaży auta. Accord 2.0 kombi, skrzynia automat, kolor szkarłatnoczerwony , przebieg 146.700 km. Jestem drugim właścicielem, auto czyściutkie i bardzo zadbane.
Jestem drugim włascicielem, auto sprowadzone dla mnie przez kolegę z przebiegiem 142.000 km (czerwiec 2011) - mało jeżdżę jak widać
Miało małą przycierkę prawym przednim błotnikiem i zderzakiem z przodu - mam zdjęcia dokumentujące.
Opony letnie na ori alu + opony zimowe na stalówkach.
Cena 29.800 PLN do jakieś drobnej, uczciwej rozmowy już na miejscu.
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Czw 05 Kwi, 2012
Cytat:
Jeden w zapchanym autobusie czuje sie jak król, inny nie - proste.
Może mam szczęście i poruszam się takimi liniami, gdzie nie ma tłoku. Jak król się nie czuję, po prostu tak jest taniej, a do tego wolę poczytać książkę/gazetę, niż męczyć samochód i siebie w korku. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 05 Kwi, 2012
Ja tam lubię komunikację miejską, ale w wydaniu np miasta Drezno.
Ciche szybkie tramwaje, tablice świetlne, że wiadomo czy spokojnie można jeszcze Frankfurter Allgemeine Zeitung zakupić. Tak to mógłbym po mieście sie wozić, a nie smrodliwe ikarusy stojące w korkach i brak tramwajów do większosci dzielnic Katowic