kup siostrze yarisa TS
Moja żona uwielbia ten samochód, słyszałem też o kilku innych laskach, którym jeździ się świetnie. Myślę, że siostra byłaby zadowolona.
Myślę, że do 25 tysi coś znajdziesz (no może troszkę starszy niż 3 lata, ale mój ma już ponad 4 i wszystko w nim gra).
pogadam z żoną, ale szczerze mowiąc słabo to widzę... Ale jak się Twojej siostrze TS podoba, to zawsze coś się znajdzie.
Jak chcesz to mogę zorganizować jazdę próbną - jak się przekona to mogę pomóc Wam coś ciekawego znaleźć, bo znam już nawet nieźle te yarisy
możliwe, bo nie wiem jakie podejście ma do tego lenny i jego siostra,
jednak dla mnie 80 000 w japońskim japończyku nie równa się 80 000 w C2, przy całym szacunku dla C2, który mi się podoba.
Jak szukałem drugiego samochodu, to 100 000 w xsarze było dla mnie dużo, ale 100 000 w hondzie nie dużo. Dlatego kupiłem hondę i jestem zadowolony
Ale nie wykluczam, że ten co kupił xsarę też się cieszy. Kwestia zaufania do marki.
lagadula [Usunięty]
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007
Oczywiscie, 100.000 na xsarę to masakra, ale prawda jest taka że na zachodzie liczy sie bardziej stan niż przebieg (oczywiście w ramach zdrowego rozsadku). Nie dawno jezdziłem C2 VTS z przebiegiem 40.000 (połowa mojego) z tego samego roku i stanem nawet nie podchodził do mojego.
Wszystko zależy od własciciela. A znajmy kiedyś kupił Civica od starszego pana. Przebieg jakieś 40.000. Po miesiacu - remont silnika (zapieczone pierscienie). Dziadzio nigdy nie przekroczył 2000 rpm.
A najlepszy wóz dla siostry Lennego to pewnie bedzie Yaris. Mało awaryjny i sympatyczny w prowadzeniu.