auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2012
PieQt, Drobne rzeczy taniej, na KRC chcą grupówkę zrobić ale zbierają się do tego od dłuższego czasu.
Kiedyś Re5pect mial w ofercie rzeczy od K-teca, ale ceny były policzone z dodatkowymi kosztami, wiec slabo sie to oplacalo.
Normalnie 38GBP za paczkę do 30kg jeśli dobrze pamiętam. Możesz ewentualnie próbować zamówić kuriera bezpośrednio do nich z Parcel Force.
potrzebuje przewody w oplocie, nie dosc ze to lekkie to male jeszcze, kilo noe przeldoczy. Zastanawiam sie nad jeszcze 1 "gadzetem" ale gabaryty podobne.
re5pect ma w pfercie forge, k-tec noe ma nuz na stronie
Kurna, szukalem wszedzie (OPROCZ EBAY) nawet w różnych sklepach w pl sie pytalem, i dostawalem propozycje zrobienia na wzór, ale gotowych nie mieli zadnych, u przedsfawicieli goodridg (jak to sie pisze) tez odeslali mnie z kwitkiem
Ja miałem HELa - polecam ale jak już szukać to z końcówkami stainless steel (nie zinc - bo te potrafią się sypać).
Goodridge też wkrótce zapodam do Megany bo HELa jakoś trudniej ostatnio dostać
Co do wysyłki z UK to pisz do sprzedawcy by ogarnął wysyłkę normalnym czy tam piorytetowym Royal Mail'em - kosz wtedy 7 czy 8 funtów