PieQt Zadzwoń do Kuby z www.carstuff.pl - powołaj sie na mnie to Ci cos tam poszuka w lepsiejszej cenie (nie gwarantuje że do MRS akurat ma ale HELe i Goodridge mieli w ofercie ostatnio)
No tak. Tylko mi chodzi o to ze HELa mozna kupic u polskiego przedstawiciela (sami skladaja przewod na miejscu) i zastanawiam sie czy jakosc jest podobna jak tych z UK.
Na upartego mozesz sobie zmówić z HELa czy z Goodridge'a zestaw wszystkich "puzzli" oddzielnie i samemu poskładać
Ja zawsze brałem tylko z UK (bo wychodziło mnie taniej) - nie wiem jak jest w PL
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012
PGmaster napisał/a:
No tak. Tylko mi chodzi o to ze HELa mozna kupic u polskiego przedstawiciela (sami skladaja przewod na miejscu) i zastanawiam sie czy jakosc jest podobna jak tych z UK.
Myślę że bez różnicy.
Ja na miejscu też mam firmę która robi przewody na podzespołach Hela i brandują swoją nazwą, ale ceny mają sufitowe.
Nie wiem jak z Goodridge ale z HELa przewody do mojego golfa okolo 360-380zl wiec bez tragedi. Nie bedziesz czegos jakos na dniach zamawial? To bym sie podlaczyl do zamowienia
PieQt Zadzwoń do Kuby z www.carstuff.pl - powołaj sie na mnie to Ci cos tam poszuka w lepsiejszej cenie (nie gwarantuje że do MRS akurat ma ale HELe i Goodridge mieli w ofercie ostatnio)
Jak nie maja gotowych, to mnie to nie urządza, bo fure potrzebuje codziennie i nie wysle na wzor przewodow
Dzwoń - oni handlują tylko gotowcami.
Jakby co to ja chętnie dopiszę się do zamówienia z UK - czyli byłby zakup na 3 komplety (a wysyłka patrzyłem koło 60 zł)