auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012
Narobiliście mi nadziei tymi zachwytami. Muzyka świetnie dobrana- to fakt, trochę humoru przysłoniętego później dłużyznami, fajne ujęcia i Maserati też przyjemne, ale to wszystko.
Ja się na ten film nie złapałem. 6/10.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2012
siema napisał/a:
Narobiliście mi nadziei tymi zachwytami. Muzyka świetnie dobrana- to fakt, trochę humoru przysłoniętego później dłużyznami, fajne ujęcia i Maserati też przyjemne, ale to wszystko.
Ja się na ten film nie złapałem. 6/10.
Szybkich i wściekłych pewnie też nie lubisz, nie? Ehhhh - co za ludzie...
ja przez cały film miałem wrażenie że już to kiedyś widziałem... ok, historia jak historia, ciężko żeby mnie czymś zaskoczyła... może dlatego poza tym że uważam ten film za całkiem lajtowy, nie znalazłem w nim niczego więcej co by mnie "porwało"
a dodatkowy zachwyt wszystkich nad tym filmem postawił poprzeczkę mega wysoko...
jakbym nie słyszał o nim nic wcześniej i przypadkiem go zobaczył to pewnie byłbym zachwycony