Jak w temacie, kupie 2 felgi do clio, 15 cali. Ewentualnie ma ktos pożyczyć? Pojadą jako zapas w rajdzie mikołowskim. Mam 6 opon,ale pogoda ma być ładna,wiec raczej nie użyje zapasu...
Januszku kochany, tak żeby 2 nowe R1R 195/50/15 weszły. Raczej szersze felgi, bo sam mam te OZety białe. Ale i tak pozyczony felunek by jechał na zapasie. Masz coś? Zamowiłbym na jutro kuriera...
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012
kurde.. jutro nie będę miał dopiero tak gdzieś poniedziałek... bo w tej chwili 4 mi sie maluja, na 4 jeżdżę, na 4 mam kolec (ale to i tak wąskie bo 6"). a jedna muszę zawieść do lekkiego prostowania i aktualnie wolne bez opon mam dwie różne chyba ze jedna OZf1 odebrałbyś od Rudella, z wawy, a jedna bym CI dosłał ?? wtedy mógłbym Ci to ogarnąć jutro albo na spokojnie w poniedziałek, bo w piątek sciągne z clio 4 koła wiec będę mógł pożyczyć
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012
Mogę Ci pożyczyć seryjne "wiatraki" czyli 15" 6,5J 4x100 ET38 chyba takie są parametry tej felgi, leżą u mnie w garażu. Nie opłaca Ci się bardziej coś kupić?
Mogę Ci pożyczyć seryjne "wiatraki" czyli 15" 6,5J 4x100 ET38 chyba takie są parametry tej felgi, leżą u mnie w garażu. Nie opłaca Ci się bardziej coś kupić?
No kombinuje,ale kurde, mam zajeb w pracy,itd i chciałem iść na łatwiznę