auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 Planica - Malysza lotki i Jacobsena - ciotki
Bad - i dajemy tutaj
mamy trzy konkursy wiec bedzie o czym pogadac
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
musze jeszcze dodac, ze pamietam jak Malysz jeszcze nie wygrywal i sie wszyscy w domu wkurzali po co ja to ogladam przez godzine wszyscy skacza i nic sie nie dzieje.. a tu ciach i taka niespodzianka
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Jaka oglądał skoki jeszcze zanim wynaleziono narty
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007
ja tam sie malyszem przestalem podniecac juz dawno, zobaczcie jak on to robi, pelen profi, jedzie skoczy wygra kaske zabierze i do domu, cala polska nerwy a on 500tys do kieszeni, cos tu nie gra ,,
moim zdaniem malysz po skokach powinien w kamerze pomachac swoja lapka i podziekowac za doping jakis usmiech cokolwiek, a tak moim zdaniem ma to gleboko w dupie robi kasiora ,, ponoc jest wart na umowy reklamowe okolo 2mln na rok, malo nie jest ciezko to sobie wybracowal ale naszej sztangistce jakos nie wyszlo i w irlandii smieci zbiera ,, wielka szkoda ,,
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
nie chodzi o podniecanie.. tylko o ogladanie sportu jakim sa skoki. ogladalem je od zawsze (vide wypowiedz Konrada)
tutaj artykul o jego zarobkach http://www.skijumping.pl/news.html?pokaz_news=1601
i dobrze, ze zarabia duzo co do machania raczka to czasem mu sie nie dziwie.. widzailem jakis z nim wywiad i mowil, ze np codziennie zajezdzaja mu przed dom autokary... ludzie o 6 rano w niedziele przychodza po autograf.. wiem, ze to cena slawy ale mozna sie zdenerwowac.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Mateja powinien ogarnąć slalom gigant bo widać że zjeżdżanie leży wjego naturze Małysz jak tak dalej pujdzie to odzyska ten piękny różowy obciślak lidera