auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 07 Maj, 2012
koko loko euro spoko to nie jest piosenka mistrzostw więc hiszpanie, włosi czy inne narodowości tego nie będą spiewały. Piosenką mistrzostw jest dupy co sie zwie OCEANA czy jakoś tak.
A ktoś napisał że drogi zrobia bo muszą. Mam info z pierwszej ręki ze nie zrobią
do gdanska bys polecial na swieza rybe (bo na swiezego rybe to do krakau ) a mecz przy okazji
Na świeŻa rybe do Gdańska Dobry żart Najbliższa naprawdę świeŻa ryba od Gdańska to jest w Ustce Ewentualnie czasami trafia się we Władysłaowie (i to tylko w pełni sezonu)
A co do meczy - to ja wszystkie miasta gdzie będą rozgrywane - w terminach meczy mam zamiar omijać szerokim łukiem Sam trenowałem kupę czasu piłkę, gram i interesuję sią nią ale nie jestem oszołomem by w ten wielki kocioł sie pakować... Wiem co w Gda działo się po meczach Lechii gdzie przychodziło 30 tys luda (pracowałem tuż obok PGE Areny), a w trakcie Mistrzostw to drugie tyle luda będzie pod stadionem nie wspominając o tych oszłomach w "miasteczkach piłkarskich" gdzieś w centrum.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Ja dzisiaj słuchałem tego pierwszy raz w radio i muszę powiedzieć że na tle popowego chłamu i gówna ten utwór prezentuje się bardzo oryginalnie i pasuje.
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Ja także uważam, że 'euro spoko' jest do darcia japy na stadionie całkiem spoko. Proponuję sceptykom przesłuchanie pozostałych propozycji i wyrobienie sobie zdania o poziomie całego konkursu 3/4 utworów nie nadaje się w ogóle do słuchania, 1-2 jest się w stanie dotrzymać do końca. Każdy poza 'euro spoko' byłby zapomniany tydzień po Euro 2012 (nawiasem mówiąc jest jeszcze jakiś inny polski hymn tych mistrzostw, o który jest tak nijaki, że zapomniano o nim już zanim w ogóle te mistrzostwa się zaczęły).