to jest Gdańsk Jelitkowo - ale spacerem nad morzem spokojnie można dojść do Sopotu
Tylko coś kojarzę ze 26 maja kuzynka mojej narzeczonej ma tam imprezę ślubną (a właściciel Wojtek to jej ojciec), jakby jednak były wolne miejsca to może się uda jakiś rabat ogarnąć
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pon 21 Maj, 2012
Shymek napisał/a:
http://www.zlotaplaza.pl/index.php?oferta
to jest Gdańsk Jelitkowo - ale spacerem nad morzem spokojnie można dojść do Sopotu
Tylko coś kojarzę ze 26 maja kuzynka mojej narzeczonej ma tam imprezę ślubną (a właściciel Wojtek to jej ojciec), jakby jednak były wolne miejsca to może się uda jakiś rabat ogarnąć
Dzwoniłem i mają miejsca Jakoś drogo to tam nie mają, ale jak byś ogarną jakiś rabacik to więcej na dziwki, wino ,cappuccino będzie
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pon 21 Maj, 2012
MoRToN napisał/a:
Spoko można ogarnąć mieszkanko na 8-10 os przy samym monciaku. Zaraz postaram się skołować namiar.
Dzięki, ale zrobilem już rezerwuar w "Złotej Plaży" i choć to z 40min spacerem od Sopotu to chyba miejsce ok bo w niedzielę chciałbym zasmakować troszkę spokoju po sobotnim melanżu
Dodatkowo jest to 10 min od stadionu Baltic Arena i jakby było ok to na euro chętnie bym tam wpadł .
No ale namiar jak masz to podaj zawsze się przyda sprawdzona meta