Któryś już raz motoryzacyjny dział Gazeta.pl zaskakuje mnie informacją, którą dawno powinienem był znać z Hothatch.org.
Kiedyś motoryzacyjne newsy serwował m.in. Saxorulez. Dziś dzięki Vłodiemu dowiadujemy się tylko o nowościach ze stajni Citroena.
Dbając o poziom wyedukowania i ogólne obycie w temacie motoryzacji naszych forumowiczów, rozpoczynam niniejszym ten wątek- połączenie Auto Światu, Motoru oraz Faktu, Super Expresu i Pani Domu- wszystko po to, byście mogli zabłysnąć w towarzystwie wiedzą na temat najświeższych nowości w motoryzacji!
"Oto jest - najszybsze, seryjne Mini w historii marki.
Dobrze znany, doładowany benzyniak 1.6 dysponuje mocą około 230 KM, dzięki czemu małe autko porusza się bardzo sprawnie. Dowodem może być wynik osiągnięty na torze Nurburgring. 8 minut i 23 sekundy to aż o 19 sekund szybciej niż poprzednie JCW GP.
Chętni na mocne JCW GP muszą się spieszyć, gdyż powstanie jedynie 2000 egzemplarzy tego modelu."
auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012
Ja siędzisiaj dowiedziałem o nowym oświetleniu jakie Audi być może będzie wprowadzało: OLED Swarm, wygląda to jak rój świetlików na tyle auta. Widać je pod koniec filmiku: 1:28
W nowym magazynie EVO,edycja UK pojechali po Subaru BRZ(bliźniacza jest Toyota,ale nie pamietam nazwy). Nie jedzie to, przez to wogóle nie czuć na torze,że jedzie się rwd,itd. Opony to jakiś żart w tym aucie... Ogólnie podobno kupa.
Ostatnio zmieniony przez Marek23 Pią 18 Maj, 2012, w całości zmieniany 1 raz