auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 Najlepszy sklep internetowy
Siema macie jakieś doświadczenia , sugestie co do tego jaki sklep (marke sklepu) wybrac ??
Mam doświadczenie z istore ogolnie ok tylko prawie nic niemożna zmieniać w oprawie graficznej a na tym by mi choc troche zalezało zatem szukam sklepu który jest łatwy w obsłudze ma wszystkie funkcje jak :wszystkie rodzaje płatnosci czyli ( * pobranie (zapłata przy odbiorze towaru),
* przelew (przedpłata przed wysyłką),
* sprzedaż ratalna,
* mTransfer (przelew z mBanku),
* PayU.pl (zapłata z konta w serwisie PayU.pl),
* płatność poprzez serwis AllPay.pl,
* płatność poprzez serwis Przelewy24.pl,
* płatność poprzez serwis Płatnosci.pl,
* płatność poprzez serwis PayPal.),
Obsługa kilku wersji obcojęzycznych, Newsletter sklepowy, Newsletter sklepowy ,Moduł CMS Pełnotekstowa wyszukiwarka, Możliwość oragnizowania promocji w sklepie,Panel "Towary polecane" ,Automatycznie naliczane rabaty indywidualne rabaty dla konkretnych klijentów itp itd i przedewszstkim zalezy mi zeby można go było obrobic pod względem graficznym śjakieś pomysły??
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 26 Mar, 2007
właśnie między innymi ze względów finansowych szukam gotowego sklepu jak istore poniewaz jest on wmiare niedrogi przypuszczam ze napisanie sklepu w php wyszło by dosyć drogo