auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Czw 24 Maj, 2012
krakowska, przynajmniej ja tak smigalem ostatnio 3 razy, katowicka sie wleklo, chwile nieuwagi i zayebalem w ogranicznik pasow.. kolo musialem zmienic (banda dzieci wybiegajaca z autobusu i krzyczaca "wiem co sie zepsulo!", bezcenne..)
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 25 Maj, 2012
michool_vt napisał/a:
chwile nieuwagi i zayebalem w ogranicznik pasow
co karwa? Twój poziom prowadzenia auta zbliża sie niebezpiecznie do mojego, kiedy to próbowałem przestawiać krawężniki citroenem. Apeluję do Ciebie! Ogarnij się
auto: stara beta
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
fydi napisał/a:
co karwa? Twój poziom prowadzenia auta zbliża sie niebezpiecznie do mojego, kiedy to próbowałem przestawiać krawężniki citroenem. Apeluję do Ciebie! Ogarnij się
Milordzie! Ty wtedy walczyłeś! pieknie szło! ale kraweznik mocarny był, ja natomiast jechalem jakies 50km/h i troche przysypialem..
auto: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
michool_vt napisał/a:
fydi napisał/a:
Milordzie! Ty wtedy walczyłeś! pieknie szło! ale kraweznik mocarny był, ja natomiast jechalem jakies 50km/h i troche przysypialem..
Pamietam jak dziś: "Fydi to jest prze chuj, napierdala ogniem i nawet migacze na krzyzówkach włącza"
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 26 Maj, 2012
Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:
fydi napisał/a:
Pamietam jak dziś: "Fydi to jest prze zły czlowiek, szybko leci ogniem i nawet migacze na krzyzówkach włącza"
Mogę nie ogarniać jazdy, ale migacze zawsze będę włączał