auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012
Kuner napisał/a:
Wczoraj na Białobrzeskiej stał podobny do połowy przesłonięty plandeką - to poszedłem na spacer i go oglądałem ale to była 50tka jakas.
jaki model, ile wołasz?
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
KarQ napisał/a:
Raspu, Greg nie macie jakieś ciekawej 250/400/500 na oku?
:
Strasznie dziwny profil opony
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
mi napisał/a:
Kuner napisał/a:
Wczoraj na Białobrzeskiej stał podobny do połowy przesłonięty plandeką - to poszedłem na spacer i go oglądałem ale to była 50tka jakas.
jaki model, ile wołasz?
Po 20 będę obdzwaniał wszystkich
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
łzy mi leciały ze śmiechu po lekturze ostatnich dwóch stron. Jesteście nieźle zryci.
Śmieszna akcja z tym skuterem. Kilka dni temu obczaiłem, że Rasta mieszka w okolicy mojej dziewczyny, inaczej pewnie bym nie ogarnął powiązania skuter - Rasta. Rano przeczytałem post na forum i miałem napisać, żeby Raściak poszukał po osiedlu, ale nie napisałem. Wczoraj chwilę przed 22 szedłem z tramwaju do niej, wchodze między bloki i na środku "dziedzińca" stoi srebrny skuter - po linii od razu skojarzył mi się ten model. Podchodzę - patrzę, że naklejki brak z lewej strony, blachy SY, no to sobie myślę "asz wy ku*wy".
Wchodzę do Magdy, odpaliłem z komóry HH i sprawdziłem tablice jeszcze raz, telefon do Rasty. Odebrał taki jakby nayebany i nieprzytomny. No i podprowadziłem dziada w kierunku flokowanego apartamentu.
Kolesie wprowadzili ten skuter między bloki i nawet nie starali się go ukryć - stał centralnie na środku, na widoku więc nie było opcji go nie zobaczyć. No ale to dobrze.
Aaaa i nauczyłem Piotrka blokować kierownicę w Piaggio.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
dobrze, że policja działa jak działa... normalnie powinni namierzyć ten skuter i obserwować kto po niego przyjdzie
Miałbyś Greg małe problemy, 48h minimum
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Greg napisał/a:
Aaaa i nauczyłem Piotrka blokować kierownicę w Piaggio.
właśnie o to miałem pytać, ale już widać nie muszę