auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 04 Cze, 2012
spoko, to ogarne tel i podesle Ci na PW
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Cze, 2012
M napisał/a:
Ja mam zwyczaj wyjeżdzać o drugiej w nocy zazwyczaj
Głównie po to żeby śmignąć prez Polandię zanim ktokolwiek wyjedzie na drogę do pracy
Czyli realnie 100km/h srednia przy 150 tempomatowym.
Ja ostatnio jeździłem parę razy trasę Warszawa-Eindhoven.
Czas który podaje google, zawsze mi się sprawdzał.
Utrzymywałem nieco niższą prędkość (120-130km/h) i częściej tankowałem (LPG).
Teraz będziesz miał autostradę do Warszawy, więc godzinę zaoszczędzisz. Później nieco czasu możesz nadrobić do granicy z Niemcami, bo na polskiej A2 jest luz i jak się chce, to można jechać szybciej.
Po Niemcowni już średnio zawojujesz, bo ruch jest na tej trasie ogromny, zwłaszcza jak się już Berlin minie Wygląda to trochę jak Marszałkowska, tylko samochody się przesuwają się szybciej.
Prawie na pewno złapiesz korek na autostradzie w jednym z dwóch miejsc (okolice Hannoveru, lub przy Zagłębiu Ruhry).
Ja bym nie zakładał czasu przejazdu na tej trasie krótszego niż 1h od tego z google, bo możesz się nieprzyjemnie zdziwić.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Cze, 2012
Drone napisał/a:
bo ruch jest na tej trasie ogromny, zwłaszcza jak się już Berlin minie Wygląda to trochę jak Marszałkowska, tylko samochody się przesuwają się szybciej.
niezle..
nie sadzilem ze az tak
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.