Ja uzywam dwoch: Ad-Aware SE Personal i Spybot - Search&Destroy. Jeden jest do wirusow a drugi do robakow, trojanow itd.. oba sa do sciagniecia albo ze stronki nowe.pl lub ze stronek producentow www.lavasoft.com i nie pamietam jaka byla do Spybota.. Mysle ze te programi spokojnie daja rade.. jesli chcesz program ktory bedzie monitorowal kompa w polaczeniu z internetem itd przez caly czas to polecam Zone Alarm.. niestety od niedawna na ich stronce jest dostepna jedynie wersja trial..
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Damianos [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007
u mnie zestaw NOD32(niestety nie jest bezplatny) i AD-Adware strzega system juz od 2 lat bez formatu
Ad-adware z wlaczonym ciaglym monitoringiem nie przepusci zadnego spyware, trojana itp
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007
Najlepszy antywirus to okienkowy linux...
Chyba mam chwilke zeby teraz do niego wrócic
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008
odkopuję
przez ok półtora roku używałem ad aware/avast, ale niedawno w pracy usłyszałem że avast spowalnia prace i kompa i neta, więc zainstalowałem NOD32, tyle ze jeszcze kilka dni za free, a później trzeba płacić, a na to ochoty nie mam, więc może macie jeszcze jakieś pomysły poza wspomnianymi powyżej, i poza avastem/NOD32