auto: Megane rs cup
silnik:: F4RT
moc: ?km
Wysłany: Nie 10 Cze, 2012
No szybko szybko
Czasy Puma i Stf`a są naprawdę zacne. Sporo "pracy" przede mną bo 3.05 to mocno tak se.
Swoją drogą, kto zrobił najlepszy czas? Gosia miała 2,55, ale cos słyszałem o jakimś 2,48 tyle, że były wątpliwości co do punktu rozpoczęcia pomiaru.
auto: Megane rs cup
silnik:: F4RT
moc: ?km
Wysłany: Nie 10 Cze, 2012
Wogóle mało było wpisanych czasów
Co do opon, ja jeździłem na schędożonym pederalu, a Kriss afair na jakimś profilu.
To widzę, że Samiec wybatożył...2,52..
Meganka na zwyklej gumie bym zrobil 3.02 a Clio Stf'a 3.01 tylko Stf mi nie dal pojezdzic mowil ze karetki nie ma czy cos
srebrne Evo mierzylo czas z 3ciego slupka ( ~ 2.48 ).. wiec realny czas ok 2.50 .. .co bylo do zrobienia tez Evo Samca
E30 3.0 230KM - sliki 3.04 ( z prawego widzialem z 5 sek do urwania )
Focus RS zielony - 3.27 ( z prawego mega duzo do urwania .. 15sek conajmniej )
ja zanotowalem swoje przejazdy :
Evo IX Samca 2.52.4
Evo X seryjne opony 3:04 ..urwalbym z 4 sek .. ale wlasciciel by osiwiał ... jak sie zaczelo dymic z klockow to troche odpuscilem
M3 E92 3.05 ( przejazd na 80% ) ..oj chcialbym tym chwile pojezdzic i pojechac na 100% ..chodz skrzynia DKG jestem rozczarowany... redukuje slabo i sie gubi , zawieszenie na najtwardzym ustawieniu za miekkie na tor... aut onapedza sie bardzo poprawnie . skreca i hamuje calkiem ok.. chodz na sliku hamulca bedzi brakowalo
Potem się trochę poprawiłem i było 3,23 Ale za bardzo chciałem pojeździć i nie wychodziło. Następnym razem będę prosił o rozszerzoną asystę na prawym i tłumaczeniem jak krowie na rowie
No i hamulce gdzieś w połowie mi się skończyły . W piątek jadę na wymianę klocków i być może tarcz.
Potem się trochę poprawiłem i było 3,23 Ale za bardzo chciałem pojeździć i nie wychodziło. Następnym razem będę prosił o rozszerzoną asystę na prawym i tłumaczeniem jak krowie na rowie
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 04 Lip, 2012
Kamill napisał/a:
Ja postaram się ogarnąć namiot serwisowy coby trochę cienia .
rezerwuję z metr kwadratowy cienia chociaż