astra g tak którą mam w garażu zostanie na dd , ma założony sekwencyjny gaz grzane dupy itd
astra f ta z linku ma taki sam silnik jak ten który ja kupiłem , do tego mam 2 kubełki (dzięki uprzejmości nonama) i nie problem było by w niej wywalić całe wnętrze i zrobić sobie auto do upalania w budżecie poniżej 5000 zł. Najważniejsze w jakim stanie jest ta buda z linku.
Swapa na 100% doprowadził bym do końca tylko miał bym problem z poźniejszą sprzedaża takiego kundelak , mój opóźniony zapłon uznał ze to bez sensu. Najgorsze że w okoliczy nie ma takiego silnika jak potrzebuje i to jest największy ból. zastanawiam się czy nie kupić silnika po prostu na allegro i czekać na paczkę
naprawde prawdziwa komedia ze 3 miesiace temu kazdy Ci mowil nie kupuj nastepnego gowna, ale czeslaw jest madrzejszy i kupil
ta astra z linku to na oko widac ze kupa, za 1500zl nie kupisz sredniej klasy roweru uzywanego, a co dopiero samochodu ktorym chcesz upalac
jest wiele ciekawszych propozycji ktore beda lepsze od astry