Jak widać na zdjęciach takie carbonowe końcówki są też dostępne do innych modeli niż GTR, zatem może są jakieś egzemplarze ekspozycyjne, albo przedstawiciel sprowadził pod klienta i można sobie zerknąć.
rasta napisał/a:
A ty chyba zapomniałeś, że w Polsce mieszkamy
my górnicy mamy blisko nach Dojczland, Ostricz i Słiceland też
niestety rasta ma racje, ja dosyć często spotykałem sie z tym ze moze pan zobaczyc katalog i panu zamowimy
poprawia sie to wszystko ale troche za wolno
To tyle z mojej strony, żeby dyskutować, to trzeba mieć z kim, ale Ciebie najwyraźniej coś ogranicza.
Co za problem pojechać za granicę zobaczyć produkt jeśli w przyszłości produkcja takiego elementu miałaby być dochodowa? To po pierwsze, po drugie to nie ja miałbym jechać, bo to nie mój projekt, ale jakby było trzeba to z chęcią Grzesiowi potowarzyszę.
* a jeśli nie zrozumiałeś powyższego, to poniżej odpowiedź na Twoim poziomie
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012
he he, zacietrzewili się
Spokój nie ma sie co burzyć.
Proste że nikt cegly za 5k nie ściągnie sobie na magazyn i wątpie żeby ktoś w DE, CH czy gdzie indziej trzymał. Takie graty zawsze się ściągało pod klienta.
Ogólnie Akrapovica motocyklowego ma sporo osób w ofercie.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Grandysa możesz sprawdzić, ale jak go znam, to najpewniej nie ma tego na miejscu - on jest głównie dealerem Akrapa dla motocykli, szczerze mówiąc nie słyszałem że ma też samochodowe, a gościa poznałem dość dawno i robiłem cośtam z nim.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
AleX [Usunięty]
Greg napisał/a:
gościa poznałem dość dawno i robiłem cośtam z nim
jest na oficjalnej stronie Akrp-owicza wymieniony jako jedyny na PL to myślałem, że pomogę
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Niemy napisał/a:
No proszę, jak widać niektórzy sięgają umysłem gdzieś dalej poza:
-nie, nie da się
-nie u nas
-tu nigdy nic się nie zmieni
-nie chce mi się
Alex
Tak się sklada, ze byłem tam wcześniej od Alexa i doczytałem nawet więcej od niego, m.in. Grandy bezpośrednio nie prowadzi sprzedaży tylko przez przedstawicieli czyli np. w Wawie: TG Auto (mieści się tam gdzie Ecu Performance) oraz JDL.
A ty Niemy wieź se qarwa kompres pierdolnij na ostudzenie