auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 28 Mar, 2006
Jeśli udało by się kupić bimarco dakar w tej cenie to zdecydowanie bym je wybrał zamiast speeda.
A jeszcze lepiej jakby to było bimarco expert, jeśli uda Ci się kupić je tak jak Dzik pisał za troche ponad 600. (oba mają homologacje)
"Fotel Bimarco Expert posiada konstrukcję z włókna szklanego. Dostępny jest w kolorach: czerwony, czarny, niebieski i ciemno niebieski. Waga - 5.7 kg. Mocowany z boku. Otwory na pasy - 5. Posiada homologację FIA 8855."
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 28 Mar, 2006
Dobra , wlasnie byłem u macka w sklepie. Juz wszystko sobie obmyślałem co i jak.
Niestety ale łykam jeden fotel , dla kierowcy tylko. Wiem ze to tak sobie wygląda, ale
1) czasami jedze ze starymi. Jak oni wejdą w fotel to przeciez z niego nie wyjdą
2) Aby były dwa kubły musiałbym zrobić przesuwane oba. To jest dodatkowy koszt szyn przesuwnych ( ok 200-300 zł )
3) Wole jeden lepsiejszy niż dwa gorsze
4) Jeden fotel lepsiejzy plus szyny mocujące na stałe , takze trzeba doliczyć pasy ( które nie są wcale takie tanie )
Dzieki maciek za pokazanie fotela i rade.
Szukam dalej, poogldądam sobie jeszcze tego speed'a i zobacze.
Czyli mozna siedziec, pas troche przeszkadza, ale sie da.
Jednak nie powinno sie tak pasow montowac, powinien byc zamontowany za fotelem, gdyz podczas naprezenia moze polamac fotel.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 30 Lip, 2012
dobra - to ja inaczej: czy ktoś jeździł w RC w kasku? Pamiętam, że tam mało miejsca na głowę dość jest i tak mnie teraz lęk naszedł...
mi, ten co był po Tobie w pugu to RC??jesli tak to jezdziłem ,zero problemów
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
git - to właśnie jest RC..