auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 30 Lip, 2012
Przem_106 napisał/a:
Wszystko fajnie, tylko ciekawy jestem czym poza napisem FIA APROWED roznią się te fotele od dotychczas produkowanych, bo ceny poszły w gorę prawie dwukrotnie
Ktoś za homologacje musi zwrócić, nie koniecznie muszą to być klienci którzy kupują kubły bez homo
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 30 Lip, 2012
Przem_106, Choćby tym, że pewnie maty szklane lub tkaniny muszą być certyfikowane a nie chinol, żywica mimo że poliestrowa ( co mnie troche dziwi że nie epoksyd) też musi być certyfikowana i nie kosztuje już 5zł za kg a jakieś 25-35zł do tego dodatki samogasnące, koszty badań i certyfikacji, to się musi zwrócić.
I fajnie że kolejna firma oferuje taki produkt. Fotel z uszami w tej kasie MISTRZ, ja za swoje używane sparco dałem 2k lata temu.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 31 Lip, 2012
a no właśnie. I już nie jest tak, że kupuje się "jakiś tani fotel". Teraz kupuje się markowe Mirco. Może nie jest to brand porównywalny z Recaro, ale śmiało można je teraz nazwać markowymi.
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 31 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
I fajnie że kolejna firma oferuje taki produkt. Fotel z uszami w tej kasie MISTRZ, ja za swoje używane sparco dałem 2k lata temu.
Tylko teraz na rynku mamy Fotele Bimarco Grip z uszami za ok 1300 PLN oraz fotel GP-Race z uszami za ok 1300 PLN.
więc jak dojdzie Mirco to faktycznie będzie już kilka tanich a dobrych foteli w rozsądnej kasie i nie trzeba będzie wydawać 2 K na Sparco lub OMP.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY