auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012 dobra szkoła jazdy sportowej
Chłopaki, jest temat. Znajoma chce chłopu zrobić prezent i posłać go do jakiejś szkółki jazdy sportowej (raczej wyścigowej niż rajdowej), z tego co mówi gość jest dobrym kierowcą drogowym (w sensie - w sport się nigdy nie bawił, ale jeździ sprawnie i żwawo, ja nie miałem nigdy przyjemności z nim jechać więc nie wiem). Pytanie - gdzie warto uderzyć?
Najlepiej jakby kurs był powiedzmy 2-3 dniowy, miejsce raczej nie ma znaczenia.
auto: kilka
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
Ja polecam http://www.akademia-bezpiecznej-jazdy.pl/
Nigdy sam nie korzystałem, ale pracują tam znajomi, z którymi wiem, że taka współpraca może przebiegać bardzo przyjemnie.
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
Biorąc pod uwagę że polskie drogi przypominają bardziej OSy niż tory wyścigowe proponowałbym zweryfikować zapędy , ale najlepiej będzie chyba wybrać coś na Poznaniu.
Może qbus coś doradzi?
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 07 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
Biorąc pod uwagę że polskie drogi przypominają bardziej OSy niż tory wyścigowe proponowałbym zweryfikować zapędy , ale najlepiej będzie chyba wybrać coś na Poznaniu.
Może qbus coś doradzi?
Przypomniało mi się jeszcze - najlepiej jakby szkolenie było po angielsku, bo ww. pan nie włada polskim językiem.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 08 Sie, 2012
Kuner, kogo znasz z ABJ?