auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Czw 09 Sie, 2012
Panowie odgrzewam kotleta, wprawdzie nie chce bo nie mogę wywalić kata, ale przy okazji wizyty u tłumikarza zleciłem przenieisienie kata sportowego na sam koniec zamiast przelotowego tłumika z kanta, który już dogorywał a zamiast kata za kolektorem wspawanie samej rurki, zaraz za nią zostaje przelotowy środkowy i na końcu owy kat sportowy ... ktoś miał taką konfigurację? jak wrażenia?
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
ej, właśnie! Błąd mi regularnie wywalają wycięte precaty. Zaślepiać sondę drugą czy co proponujecie?
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
2 sonda w zamkniętą rurkę wkręcić i powinien być spokój, przynajmniej w Renault tak jest. W innych autach najczęściej odsunięcie sondy od strumienia spalin wystarcza, ale renault jest wrażliwe na środowisko
2 sonda w zamkniętą rurkę wkręcić i powinien być spokój, przynajmniej w Renault tak jest. W innych autach najczęściej odsunięcie sondy od strumienia spalin wystarcza, ale renault jest wrażliwe na środowisko
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .
Dokładnie, tylko nie powinien mieć tej dziurki, pewnie w niektórych nie będzie zgłaszać błędu w innych może.
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Pią 10 Sie, 2012
matt napisał/a:
Panowie odgrzewam kotleta, wprawdzie nie chce bo nie mogę wywalić kata, ale przy okazji wizyty u tłumikarza zleciłem przenieisienie kata sportowego na sam koniec zamiast przelotowego tłumika z kanta,
Piszę po raz kolejny. Jaki jest sens kata na samym końcu? Moim zdaniem totalna głupota...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM