auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
Renuar po sewisie, ale wybrałem to co miałem pod nosem czyli aso reno na modlińskiej.
Cóż mogę powiedzieć??? No aso renu to napewno nie lexus
Kawy mnie nikt nie zaproponował,pewnie od megane w górę dopiero dają
Auto wprawdzie umyli, ale kiepściuchno i nawet nie odkurzyli a to chyba standard wszędzie???
Co do samego serwisu to też szału nie ma!!!
Wymienili wszytkie filtry, oliwe...i to tyle przy 60tysia!!!
Doszły klocki z przodu, ale to sam zasygnalizowałem a takie rzeczy jak pocąca się skrzynia, świece żarowe, czy zawias (pewnie łącznik staba) olali mówiąc, że wszystko bangla jak należy
Za cały "serwis" 1500zeta i jak bym to zrobił np w boschu to 1000zeta w kieszeni, ale nie musi być pieczątka
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
W sensie Renault przy Lewinowskiej?
no chyba. To zaraz za mostem północnym po prawej, ale przed giną Białołęka.
Dziwi mnie to dlaczego nic nie wymienili z tych rzeczy na które wskazem (podlegały wymianie gwarancyjnej) bo chyba renu i tak im za to by zapłaciło czy się myle???
Gdyby nie ta gwarancja to bym olal temat bo wiedziałem, że to tak będzie, ale kij im w oko już mnie więcej nie zobaczą
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 08 Sie, 2012
Cytat:
Dziwi mnie to dlaczego nic nie wymienili z tych rzeczy na które wskazem (podlegały wymianie gwarancyjnej) bo chyba renu i tak im za to by zapłaciło czy się myle???
nie rozumiem.
dlaczego nie wymienili i czego nie wymienili..?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Wysłany: Śro 08 Sie, 2012
[quote="Jakarti"]
Cytat:
nie rozumiem.
dlaczego nie wymienili i czego nie wymienili..?
Nie wymienili dwóch świec żarowyc a była z tego notatka w knidze serwisowej już przy 30tyś oraz drazko
staba bo stukają a to chyba z gwarancji powinni ogarnąć??
Pocaca się skrzynia (też przy 30tyś to było) została ponownie umyta i tyle.