seryjna klamka i pompa do recznego... czyli zostajesz w poziomie,i tak jak juz Chrzanek wczesniej napisal:
CHRZANEK napisał/a:
W RPP dopuszcza się że wajcha i pompa nie musza być identyczne ale musza pochodzić od renomowanego (znanego) producenta akcesoriów (tilton, AP Racing, RRS, itp).
ja mam RRS'a i ostatnio na BK nie bylo z tym zadnego problemu, to co podesłał Tomcat wygląda jak Compbrake
P.S niewiem czemu mi wczesniej temat umknał
_________________ Młody
"Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. "
Paweł a tym masz saxo zbudowane jako N-ka czy jako A-gr?
Co wogole mowi homologacja Saxo o hydrualicznym ręcznym..?
Ja mam serie, to z 106 Moniki, czyli czyściutka A grupa, do N z tego co się pytaliśmy by nie przeszedł, ale jako A grupa w tym roku auto przeszło BK na zieloną kartę (robisz na pierwszym wyścigu i przez resztę sezonu nie sprawdzają Ci auta na BK1), a jest ono dość wnikliwe.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 20 Sie, 2012
czyli tak po polsku-chłopsku, jak bym chciał sobie robić auto według specyfikacji gr.A (nie VO,VK) to takie coś:
http://www.inter-rally.pl...kada-pompa.html
tylko pionowe-a najlepiej 45 st. nie ma prawa byc w "zwykłej" A-grupie?
A jak jest w końcu z zaciskiem hamulcowym, N-ka musi miec zacisk serie a a-grupa? Moze miec 266mm? Jesli tak to kazdy zacisk pod 266mm? Kiedys gdzies była mowa na forum ze tylko LUCASa zacisk, bosch i reszta nie.. ?
nie... homologacja do 106 nie jest homologacja saxo
w 106 z homologacji wynika ze reczny ma byc poziomy
według tego co zbudował Bad-i i z tego co widzialem pare innych citroenów homologacja saxo pozwala na pionowy
P.S Badiemu zwrócono uwage na za długi ręczny, co sie gryzie z załącznikiem, a w tym samym czasie jakis inny techniczny puszcza w górach 106 na korektorze którego nie ma w homologacji tego auta... ot taki kraj
_________________ Młody
"Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. "
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Śro 22 Sie, 2012
hehe no kraj to jest jaki jest Dziekuje młodzianie za odpowiedz A nie wiesz, czy załacznik J to jest jakiś ogolno dostepny dokument dla kazdego czy tez nalezy "zakupic" go w PZM-ocie ?
Hmm musze gdzieś znaleźć poradnik: Jak czytać homologacje.. Bo jestem zaciekawiony tym tematem a g.o.w.n.o z tego wiem Gówno w sensie jesli idze o te rozszerzenia; VO, VK. Jak to kurfa czytac..
tak jak napisał Młody homo gryzie się z załącznikiem J gdzie J pozwala na wydłużenie lewarka... generalnie Panu Wojtkowi wystarczy przypomnieć tylko zapis i tyle
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY