auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012 [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Wygląda na to, że jeszcze w tym roku będziemy sprzedawać mieszkanie. Chcemy zostać w tym samym budynku, ale parę pięter wyżej... z większą liczbą pokoi.
Przynajmniej przeprowadzka będzie szybka
Mieszkanie będzie sprzedawane raczej ze wszystkimi meblami (część robiona była na wymiar, więc bez sensu je zabierać), ale to jest do dogadania.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
Jak ze zdjęc wynika mieszkanie ocenia się po stojaku na noże i wieszakach na klucze, nie zadawajcie głupich pytań o metraż i piętro
Fajne mieszkanie, mam taki stolik
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Z opowiadania znajomej:
Babka sprzedawała mieszkanie w zimie, znacznie zeszłą z ceny bo niby się spieszyła. Nic nie wskzywało na fakap.
Jak przyszła wiosna i się ociepliło, to okazało się, że pod oknami tego mieszkania (lokalizacja parter) cały dzielnicowy establiszment urządza libacje alkoholowe, uzupełniając trunki w niedalekim sklepie 24h.
Babka, a właściwie babcia (>65 lat), mistrzyni sprzedaży nieruchomości
Kamill napisał/a:
Jak ze zdjęc wynika mieszkanie ocenia się po stojaku na noże i wieszakach na klucze, nie zadawajcie głupich pytań o metraż i piętro
Fajne mieszkanie, mam taki stolik
Poprawiłem się
Zdjęcia nie robione do ogłoszenia, a pod moją stronkę, więc miały "inną specyfikę"
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012
Niestety, takie życie...
Rozglądałem się ostatnio za działkami pod dom i taka niedaleko Warszawy, niespełna 1000m to ponad 300k pln... Jak chcesz dojeżdżać do pracy godzinę w jedną stronę to kupisz za 120k pln...
jedyny plus tego ze mozna nasrac sobie pod chalupo i nikomu nie przeszkadza, jednak wlasna chalupa ma wiecej zalet od mieszkania, teraz komunikacj duzo to i jakas kolejka bys dojechal z rana Cartoon, godzine to pociag do mnie jedzie prawie 100km