auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2012 ułęże Czwartka
najbliższa impreza, o której dostałem info
16 września - niedziela / 250 pln
od 9:30 do 16.
na chwilę obecną wpisanych jest ok. 16 osób.
info:
Cytat:
Impreza “SJR Reaktywacja”. Na miejscu będzie profesjonalnie przygotowana trasa, po której uczestnicy będą mogli jeździć swoimi samochodami. Dodatkowo do dyspozycji uczestników są instruktorzy (ilość zależna od Waszej frekwencji - min. 2-3), którzy będą wsiadać do samochodów i służyć swoją wiedzą i doświadczeniem. W połowie dnia będziemy też zmieniać trasę, tak aby uczestnicy nie uczyli się jednej trasy a raczej sztuki radzenia sobie w każdych warunkach.
Impreza startuje o 9:00. Od 9:30 planujemy tzw. zapoznanie z trasą. 12:00 będzie przerwą na mały posiłek (ognisko lub grill by Szef Yahoo ) oraz zmianę trasy. Około godziny 14:00 będziemy organizować przejazdy na czas, które mają sprawdzić umiejętności kierowców oraz efekty szkolenia. Koniec imprezy planowany jest między godz. 15:00-16:00.
Koszt uczestnictwa własnym samochodem to 250 zł w przypadku przedpłaty przelewem. W dniu imprezy można opłacić na miejscu jednak koszt wynosi 300 zł.
Oferta Szkolenia VIP na naszym samochodzie rajdowym zaczyna się od 500 zł. Uczestnik tej opcji otrzymuje do dyspozycji samochód rajdowy (Citroen Saxo VTS, sportowe zawieszenie, krótka skrzynia biegów ze szperą, klatka, pasy, etc) oraz indywidualnego instruktora na cały czas szkolenia. Warunki cenowe są następujące: około 1h szkolenia, limit 50 km (na trasie sportowej), dodatkowo pierwsze 3 okrążenia toru / 15km przejeżdżane wolniejszym tempem dla lepszych efektów szkoleniowych oraz dla zapoznania się z samochodem (łącznie daje to min. 65km jazdy i około 1h intensywnego szkolenia jazdy rajdowej). Jazdy VIP należy wcześniej zarezerwować, można też wybrać opcję podwójną (2h, limit 100km).
Najważniejsze tak czy siak to dobrze się bawić, w sumie to mi opona w jeździe nie przeszkadza, tak jak muzyka w tańcu, więc nie narzekam tylko napier...lam
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2012
pojęcia nie mam
EmerytRs2 napisał/a:
Zakładając, że trasa ma ok. 4.5 km razy 10 kółek przy limicie czasu 1h= no fun.
no fun to jest slalom na Poznaniu za 2x taką cenę a Ty i tak się jarałeś
ale widzę, że jako stały upalacz a-grupowych fur to wiesz co i jak
a poważnie nie wiem czy fajnie czy nie bo nie jeździłem saxo Czwartka ale imprez zrobili sporo i jednak jeszcze ktoś chce przyjeżdżać więc dramatu raczej nie ma.
ja byłem raz i było spoko ale jak mam do wyboru to jadę do Kaji 30go. Ale jakbym miał kasę na 2x ułęże teraz to wolałbym jeden Kaji i jeden Czwartosza niż dwa razy ten sam.
uhh, ależ cięta riposta..