jest jeszcze jedno rozwiązanie oprócz ssang janga (mienie przesiedleńcze z mozambiku...lol :547: )
Auto tanie i niezawodne po dziś...toyka korolka...tadaaaam!!
a jak znajdziesz w 1,6 Si to nawet będzie chciała przyspieszac
mał OT - widziałem wczoraj twoją celinę Sosna i chyba ciebie też jak skręcałeś z bazaru (w okularkach p-słonecznych?), lansik hehe
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007
heh...aż tak to się nie lansuję Panie Konradzie...od czasu kiedy tankuję celinę to mnie nie stac na lanserskie okulary...ale z bazarku skręcałem to fakt
bardzo cool, jedyne co mi się nie podobało to tapicerka foteli i kurz na masce
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007
mi to sie jeszcze bardziej nie podobały 3 ptasie kupy na prawych drzwiach i dachu
a co do tapicerki na fotelach to fakt tez mi sie srednio podoba...ale jak popytalem sie w firmach ile chca za obszycie skórką to mi sie z powrotem zaczela podobac
nie mozna miec wszystkiego z reszta jak siedze na dupie to nie widze na czym siedze...i c.huj
dobrze ci radza, nie szarp sie na sportowy za 15tys wozek bo kupisz zakatowany i bedzie skarbonka bez dna drugie tyle wladujesz
moj brat kupil fajna furke civic z 2000 6gen kolor bezowy metalik, 3d, 1.4 90koni i niezle jezdzi, super stan blaszki zero rdzy z wloch sciagnieta i nie bita!! dal za nia 20tys i praktycznie zero wkladu tylko zrobil olej rozrzad, oponki i leje wache i smiga!!!
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007
ma/miał ktoś z was mx5
nada się na auto dla studenta że tak się wyrażę