auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 saxofon vs Alfa Romeo 156 GTA 310HP??
Ahoj...
dawno nie miałem okazji napisać nnic ciekawego w tym temacie. Dzisiaj wracając z centrum stwierdziłem że pokruzuję trochę i zapusciłem się na Puławską (odcinek przy wyscigach).
Na końcu AL. Niepodległości zobaczyłem tył czerwonej ALfy Romeo 156 GTA na blachach WPI.
Jako że nie było dobrych warunków do gonienia.. spory ruch - pojehałem za panem w stronę Puławskiej. Przyglądajac się Alfie spostrzegłem dziwny napis 310HP pod znaczkiem GTA.. były to naklejki no ale dziwne bynajmniej. Na światłach przy Wałbrzyskiej stanąłem za AR jako trzeci na lewym pasie.. przed nami Adam Opel Astra. Czekając na zielone - spostrzegłem fajną panią obok - zielone.. ruszamy powoli.. ja przytrzymuję dłużej jedynkę.. potem trzymam drugi bieg tak na 3500-4000rpm , wskakuejmy na środkowy i ogień.. do końca 2 nie ma różnicy, do końca 3 AR odjechało ale minimalnie, 4 bieg ja odpuszczam bo jest tam taka nierówność opd mostem bardzo niebezpieczna. Dojechalismy do Poleczki gdzie z Puławskeij skrecamy pod wiaduktem w stronę instytutu Onkologi.. ja znowu jedyka spokojnie, dwa trdzymam i ciśniemy tak z 2 biegu.. w tym wyścigu pociagneliśmy do końca 4 biegu i AR na 4 ce mocno mi odeszło...
Zatrzymałem się obok Pana - opuszczam szybę.. ale kierownik nawet nie zrerknął.
No cóż nie to nie..
Alfa była z jakimis naklejkami Alfa Romeo Cup.. lub ALfa Romeo Club.. ogólnie nie zapamiętałem. W każdym razie jeśli miało 310KM z 3.2 litra i waży około 1500kg to sądze że nie poszło mi żle... bo w końcu ja mam 1.6 i waże 990KG
dobrze napsules typowi krwi. Poslady mial napiete tak ze nawet guziczka od szybki nie mogl nacisnac
Szkoda ze z zatrzymanego nie mieliscie okazji
Poprawiles juz mape ?? czy na starej jezdzisz
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007
wciaż stara... ogólnie szukam kogoś kto sie podejmie tego...
byłem u Poniedziałka to się nasłuchałemjaki to mój samochód jest *h*jowy i jak to żle wszystko w nim zrobione. jak mu powiedziałem ile chce KM uzyskać to zaczął mi wmawiać ze tyle się nie da. WIęc mu pokazałem auta że maja tyle zrobione.. on ogólnie był nie miły i chciał mnie naciagać na modyfikacje dolotu za 600PLN plus mapę nową. Ogólnie go olałem..
chyab pojadę na strojeine do Krakowa do TTC. ALbo z eM będziemy próbowali to ogarnać.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007
saxorulez napisał/a:
wciaż stara... ogólnie szukam kogoś kto sie podejmie tego...
byłem u Poniedziałka to się nasłuchałemjaki to mój samochód jest *h*jowy i jak to żle wszystko w nim zrobione. jak mu powiedziałem ile chce KM uzyskać to zaczął mi wmawiać ze tyle się nie da. WIęc mu pokazałem auta że maja tyle zrobione.. on ogólnie był nie miły i chciał mnie naciagać na modyfikacje dolotu za 600PLN plus mapę nową. Ogólnie go olałem..
chyab pojadę na strojeine do Krakowa do TTC. ALbo z eM będziemy próbowali to ogarnać.
strasznie wkurzaja mnie tacy "spece". to zle tamto zle, auto palowane itp.posrance.jakby sie tak znal to by wiedzial ze te doloty smigaja w rajdowkach :560: