Sprzedam elektrownię. Kupiłem ją i może z dwa razy założyłem na jakiś trening a tak to ciągle leży, cała sprawna. Skorupa wymaga nawiercenia nowych otworów, reszta okej. Polecam na nocne, zimowe katowanie
Cena 320zł do negocjacji.
auto: Clio&Skoda
silnik:: 1998/998
moc: 999km Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2011 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Wto 23 Paź, 2012
Siedzę na uczelni aktualnie więc jeżeli Ci to nie przeszkadza to zrobię i wyślę je w piątek jak wrócę. Nie jest popękana tylko w miejscach otworów trochę pracowała bez żadnych tulejek i trochę się kruszy teraz więc pasowałoby zrobić to porządnie.
A co do montażu do CC to powinna pasować, wkońcu to uniwersalna skorupa. U mnie też na zero nie siedzi ale jak złapiesz w 5 punktach to nie ma szans, żeby to się ruszyło.
Siedzę na uczelni aktualnie więc jeżeli Ci to nie przeszkadza to zrobię i wyślę je w piątek jak wrócę. Nie jest popękana tylko w miejscach otworów trochę pracowała bez żadnych tulejek i trochę się kruszy teraz więc pasowałoby zrobić to porządnie.
A co do montażu do CC to powinna pasować, wkońcu to uniwersalna skorupa. U mnie też na zero nie siedzi ale jak złapiesz w 5 punktach to nie ma szans, żeby to się ruszyło.
dobra, w sumie skorupe mam nową w garażu halogeny ok? szkła, mocowania całe? jaka średnica halogenów?