aloha, nie moge znalezc tematu żadnego o tabletach.
Chce kupić Asusa (google) Nexus, mieliście może z nim styczność, ja na żywo miałem jak najbardziej pozytywne wrażenie, prędkość działania i właściwa wielkość,
potrzebuje go głównie do przegladania dokumentów worda, excela , mejli, pdf, ebook i organizer/notatki.
brakuje w nim co prawda mini hdmi zlacza ale to w kazdym momencie moge zgrac plik przez mejla lub dropboxa.
bo zdecydowanie mam juz dosc smartfona ktorego bateria mi pada co drugi dzien
auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012
zefciu a ten Nexus ma modem 3G? bo bez tego bym się nie pakował w tablet. Ja poważnie roważam Galaxy Tab 10" lub 7" z 3G, ale to koszt od 1400PLN za 7"
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
dla mnie nexus ma wlasnie mega wade, brak 3g. nie chce mi sie pierdolic w dodatkowe urzadzenia. wg testu, ktory czytalem, bateria trzyma 2 dni przy srednim uzywaniu.
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
w gruncie rzeczy zef pisze, ze wszedzie tam, gdzie potrzebuje to ma wifi. dla mnie to by bylo malo, bo za czesto sie okazuje, ze jednak cos bym chcial, a wifi brak. a kable, hotspoty w telefonie czy cos to bzdura.
no ale zef ma inne potrzeby, wiec w sumie nie ma co dywagowac.
ale tak czy inaczej, na baterie duzo dluzej dzialajaca bym nie liczyl. niewatpliwa zaleta bedzie wielkosc wyswietlacza. i to na tyle.
kupuj zef, bo chce pomacac przed swoim zakupem
auto: x
silnik:: y
moc: 99km Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Skąd: Wawa
z komórki możesz zawsze udostępnić neta. przy moim intensywnym użytkowaniu tableta trzyma dwa dni, Piotrowi do samego netu trochę dłużej. A co do smarkfona, jak już sie pogodziłam, że zawsze na noc do ładuję bez względu na zużycie