auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 Euro 2012
wiecie co z jednej strony sie cieszę.. a z drugiej nie jestem przekonany czy zdązymy.
Mamy probelm w tej chwili z materiałami budowalnymi - wszedzi ebrakuje i nie nadążamy z produkcją.. także jak jeszcze zaczniemy stawiać stadiony to ceny nieruchomosci jeszcze wzrosną. Ale druga strona medalu to to iz Państwo moze na tym zarobic na co liczę!!
A tak wogóle mam wrażenie ze azałatwił nam to słynny działacz PZPN "Fryzjer" podobno go wypuścili na dwa dni.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007
Jeśli dalej wszyscy budowniczowie do IE będą wyjeżdżać, to kto te stadiony im pobuduje
Mam jednak nadzieję że polska pokaże się z dobrej strony jako organizator, stadiony będą pikne i cudne, ale w kulturę polskich kibiców już nie uwierzę... jeśli dożyje tego roku, to chciałbym się wybrać na mecz i nie bać się że dostanę wpier***... zobaczymy, mamy kilka lat na to
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
ja sie ciesze zajebiscie!!!! :509:
Wydaje mi sie ze polska pokaze sie ze swojej najlepszej strony a kibice z calej europy przezyja najlepsza impreze zycia zwiazana z pilka!
W koncu mamy impreze w PL na swiatowa skale! :564: :564: :564:
a ja mam mieszane uczucia, remonty remonty i jeszcze raz remonty moga nas lekko sparalizowac a co mnie bardziej przeraza to wizja samego roku 2012... pewnie w tv, prasie i internecie nie bedzie o niczym mowione jak o piłce, piłce i piłce. dooobrze ze jest jeszcze troche czasu. no niemniej gratuluje, na dobra sprawe to jest sie z czego cieszyc.
mikson [Usunięty]
teraz midwig40 dostal kopa bo tam jest duzo firm developerskich
inwestujcie w fundy misie mi od jesieni zarobil 40%
pomalują tylko krawężniki na biało jak za wizyty papieża... a coś więcej o tych funduszach? może jakiś wątek bo się nie znam a brzmi ciekawie (w zestawieniu z perspektywą rozwoju związaną z euro2012)?
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham