auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 08 Lis, 2012
brałbym.. gdyby nie ten filmik
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
Yarko napisał/a:
Bart napisał/a:
trochę się porozłaził.
kumpel ?
Bart napisał/a:
Kumpel kumpla
widze tam zacisk brembo i kolo ouregan czy jakos tak wlazlo to tak o czy trzeba bylo zastosowac dystans?
ile to pali tak na codzien bo non stop napewno w cipe nie dostaje ?
I silnik co tam jest zrobione w motorze odprezony, napewno tloki jakies i korby czy moze na ostro tylko przekladka pod glowice. Jaka skrzynia i czy daje rade bo ta skrzynia z 2litrowego chyba nie za specjalnie mocna
ma klime i czy to sti to stf-a?
15tys bym dal od reki
auto: 206 S16
silnik:: ew10j4
moc: zobaczymy...km
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
Barejka napisał/a:
uczeszsie100, mam kilka pytan do Ciebie czysto technicznych, nie chce mi sie przewalac kupe stron zeby sie dowiedziec cokolwiek i prosze o szczere odpowiedzi bo auto jest zacne
widze tam zacisk brembo i kolo ouregan czy jakos tak wlazlo to tak o czy trzeba bylo zastosowac dystans?
ile to pali tak na codzien bo non stop napewno w cipe nie dostaje ?
I silnik co tam jest zrobione w motorze odprezony, napewno tloki jakies i korby czy moze na ostro tylko przekladka pod glowice. Jaka skrzynia i czy daje rade bo ta skrzynia z 2litrowego chyba nie za specjalnie mocna
ma klime i czy to sti to stf-a?
15tys bym dal od reki
Dystans z przodu 7mm. bez tego się nie obejdzie.
Odnośnie spalania, to dokładnych danych nie podam, po wymianie skrzyni nie działa predkościomierz, a co za tym idzie licznik kilometrów. Myśle, że przy w miarę ekonomicznej jeździe okoloce 10 litrów są realne. Na wot to już inna bajka..
Dół silnika jest seryjny. Odprężony kanapką.
Seryjna skrzynia BE3 jest faktycznie z plasteliny. Szybko się skończyła
Na jej miejsce wjechała sześciobiegowa ML6 z 407.
Klimy niestety nie ma, kompresor zajmował za dużo miejsca.
stf-a nie kojarze, Sti jest Rafała, no chyba, że to jest jego nick