auto: żółte takie
silnik:: F4Rt że jedzie
moc: 230km
Wysłany: Nie 25 Lis, 2012 GPS - który polecacie ?
Cześć , potrzebuję kupić jakąś nawigacje w rozsądnej cenie (+/- 700zl). Na allegro jest tego mnóstwo i za bardzo nie wiem czym kierować się przy wyborze. Sporo osób pewnie często jeździ w trasie i ma jakieś rozeznanie co działa lepiej. Z góry dzięki za wszystkie rady
Na codzień mam Auto Mapę na Alpinku
Dodatkowo do służbówki to to samo na telefonie, w razie czego sygica i wystarczy
Podczas moich ostatnicj wyjazdów spokojnie te na telefonie dawały radę
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 09 Gru, 2012
ja do automapy muszę kupić samą maszynkę do używania. mialem peyinga i działał świetnie póki działał
teraz się wiesza, ma ciągłe problemy z łapaniem sygnału, czasem nie działa wejście ładowarki, generalnie śmieć (może ktoś chce kupić? nówka sztuka, mistrz działa! )
więc pytanie, coś za co nie wydam worka kasy, nie musi mieć dużego wyświetlacza i powinien mieć sterowanie głosem.
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 09 Gru, 2012
Cytat:
TAK.
czesiu, wyjasnij mi prosze - po co piszesz takie posty? bo to nie jest odpowiedz na wypowiedz Roja. zacznij pisac z sensem bo ciezko sie to wszystko juz czyta.
warto przypomniec , ze 2 warny juz masz. jeszcze jedna wypowiedz tego typu i bedzie trojeczka.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.