auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007
obecnie nie blisko, ale za pare dni bedzie blisko jesli bede u rodzicow
Koszt jesli jedziesz na kolach to numery celne ~220fr, przeglad techniczny 30fr, wacha???, naleznosci celne w PL kto wie, 300zl??? :566:
Jesli chcescz moge Ci ja przywiezc prosto na tor do LBN
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2007 ]
co do wnetrza:
pewnie fotel kierowcy rozdarty na oparciu nogi lub gornym jak to w R5.
Co do reszty to rozbierasz srodek, myjesz kärcherem pod wysokim cisnieniem z plynem i masz prawie jak nowy
Ja przynajmniej jestem bardzo przekonany do tego sposobu
jaaaasne piękne wnętrze ma, 1000x wypierdziane i obrzygane hehe. k-mart od dziś jesteś moim mr. junkyard albo nie... scrapheap challenge master hehehe (to z Discovery jak by ktoś oglądał tylko Hajzera na Polsacie i Mango telezakupy)
[ Dodano: Sro 25 Kwi, 2007 ]
aaaaa sorry po twojemu będzie Herr Schrott
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 25 Kwi, 2007
dobra kondor, widze ze doceniasz tylko samochody z przebiegiem do 99'000km, obojetne czy cofniety czy nie, byle byl maly, a rocznikowo to niech najlepiej bedzie juz z roku '08.
sorry ziom, ale ten ma 17lat. Obrzygany czy jakistam, jesli sie chce, mozna latwo dobrowadzic do ladnego stanu.
Jesli ja jestem herr schrott, ty w takim razie cos à la "Gay-Fresh" jesli troche brudu tak Cie brzydzi.