daniel-pl12 zaczynam sie rozpisywać JarosMotorsport
auto: Saxo VTS,E30
silnik:: 1.6 8V,1.8 IS z E36
moc: 115-120,145km
Wysłany: Nie 09 Gru, 2012
dziękuję za odpowiedź panie doktorze
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
ŁukaszS3 napisał/a:
Greg ten zawias w Twoim pierwszym poście to na 99% moje zawieszenie z saxo! Ja je sprzedałem jako nowe i samemu je dawałem do robienia więc jak co to pisz
Klawo.
Póki co czekam na rozwinięcie tematu z tym PS, zobaczę co i jak. Chwilowo oszczędzam bo trochę zbiedniałem. Muszę w pierwszej kolejności ogarnąć hydrołapę bo brakuje mi ręcznego jak cholera.
A później będę kminił z zawiasem.
Dzięki!
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 14 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
W pugu na nowych tylnych hamulcach do podcięcia czy obrocie na mokrym wystarczy standardowa łapa
ja tam nie potrafię nawrócić na samym hamulcu nożnym mimo korektora, ale w sumie na ręcznym ledwo to ogarniam natomiast ogólnie poza nawracaniem w zimie uważam ze jest praktycznie niepotrzebny, choć ze 2 razy mi dupę w sumie uratował
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pią 14 Gru, 2012
Ja w celice ręcznego nie używam bo linki są z supry i nie łapią , ale ...... rzuciłem ją dziś z lewej . Dziękuje Dobranoc