jest wiele pięknych polskich studentek, które potrzebują wsparcia, kjażdy jest zadowolony
to na co Ty jeszcze czekasz chłopie, korzystaj póki możesz (i notuj numery tel ) bo później będzie już tylko gorzej !
uważam, że wszystkiego w życiu trzeba spróbować. Panowie, którzy piszecie, że polowanie itd... ok, ale wyjście na imprezę z jakimkolwiek niepewnym oczywiście skutkiem, a pójście z kumplami na dziwki to całkiem inna sprawa, tak słyszałem
AleX [Usunięty]
Wysłany: Sob 29 Gru, 2012
Wypelnienie ankiety zajeloby mi za duzo czasu wiec kliknalem NIE.
auto: bmw 318ti
silnik:: m42b18
moc: 140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Lut 2010 Skąd: Poznań
ehh tak przynosząc co miesiąc wypłatę do domu
BNU Tanio skręcam długopisy na akord Warcy Rycy Cescy!
auto: Peugeot 106 XSi
silnik:: 1.4 T8
moc: tyle co u Barejkikm Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2011 Skąd: Pruszków
Mrozu napisał/a:
Zdecydowanie bardziej wolałbym iść do klubu, dobrze się pobawić i wrócić z jakąś dziewczyną niż iść na godzinę do "koleżanki" i jej jeszcze za to płacić.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Cassis napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Kiedyś na 3 roku chyba, jako studenci liczący grosz, liczyliśmy czy taniej jest skoczyć do burdelu czy pójść do klubu i stamtąd wyjąć jakąś typiarę - koszty liczyliśmy od wyjścia z domu do powrotu
W przypadku drugiej opcji nigdy nie masz pewności czy zaruchasz.
Ale zawsze można zapytać czy rucha się od razu czy trzeba z nią łazić.
Dlatego jako niedoszli inżynierowie, dodaliśmy do naszych rozważań obliczenia dot. prawdopodobieństwa i wtedy już nie było siły żeby nie pójść
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Ciekawe ilu z was (bo ja na pewno) kupiło coś swojej kobicie za duży hajs licząc na wieczorne pukanko w zamian Czy to też nie jest jak zapłata za seks?
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
Ostatnio zmieniony przez ŁukaszS3 Sob 29 Gru, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
przypomniała mi się dzisiaj usłyszana nowinka na temat tegorocznych wydarzeń na wigili w pewnej firmie. Firma składa się praktycznie w całości (poza księgowością) z męskiego grona. Więc panowie jako jeden mąż po wigili poszli do pewnego klubu... niestety jednemu typowi który miał niedawno ślub włączył się telefon w kieszeni, klasycznie poszło do ostatnio wybieranej osoby czyli żony, a ta usłyszała w telefonie tekst w stylu "za 50 to Ci mogę cycki pokazać". Oczywiście świeża żona szybko oddzwoniła, a gość zwinął sie z imprezy. Nie wiem jak sie sprawa skończyła bo w sumie to chyba jest jeszcze w toku
ps. Dziwi mnie taka niska opłacalnośc sexu na forum, bo jakby nie było, jest to najstarszy zawód świata wiec ktoś jednak musi z niego korzysztac skoro ma się bardzo dobrze Widocznie u nas na forum same bawidamki które radzą sobie bez bezpośredniej opłaty
Ciekawe ilu z was (bo ja na pewno) kupiło coś swojej kobicie za duży hajs licząc na wieczorne pukanko w zamian Czy to też nie jest jak zapłata za seks?
Właśnie Łukaszu wykluczyłem tę opcję, w ten sposób to pewnie każdy heteroseksualny facet płacił kobiecie
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Ja np przyznam uwielbiam takie portale jak Roksa Można wybierać, przebierać wiedząc co się dostanie w zamian
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM