Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Toya Auris
Autor Wiadomość

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

Wysłany: Śro 25 Kwi, 2007   Toya Auris

Czesc i czołem, kluski z madafaka rosołem.
Chce sie tutaj wyżalić. Widziałem dzisiaj, toyote AURIS. I powiem , ze brzydszego samochodu w tym segmencie to chyba nie ma. Tragedia po całej lini. Tył niedojebany, nie dorobiony, mdły , zero ciekawości. Przód jakos jeszcze ujdzie ale jest kopią corolli E12. Samochód z boku przypomina do złudzenia tkaze E12. Wsordke to juz jakiś koszmar !! Miało być nowocześnie a jest obleśnie. To dziwne cos co przedziela siedzenia . Nie no , panowie, toyota tragiczny samochód zrobiła!!
Do cee'da nawet nie podchodzi pod kazdym względem. Cee'ed jest naprawde mistrzowski.

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

Wysłany: Śro 25 Kwi, 2007   

heheh chwile ogladalem Auriska w salonie i taki tragiczny z wygladu chyba nie byl.. ale do srodka nie wsiadalem bo jak zobaczylem jak sie nowe drzwi latwo zamykaja to tak je sobie otwieralem i zamykalaem.. i jeszcze raz - otwarcie - zamkniecie.. chyba nie jest tragiczna :D ceed'a nie widzialem live. raz tylko na ulicy ale to sie nie liczy.

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

mnie też się auris nie podoba...

za miesiąc mój brat odbiera nową corolle w sedanie, zobaczymy co to będzie warte.

mikson
[Usunięty]

toya nigdy nie byla mistrzem dizajnu, ktos kto kupi i tak bedzie zadowolony bo nie bedzie sie psul,
widzialem aurisa i tez zero emocji , powinni mu zrobic wiekszy bagaznik bo kiszke strzelili, w porownaniu do civica ktory ma prawie 480litrow i dynamiczniekszy silnik 1.8 140koni

co do corolli sedan widzialem ja pare razy i zewnetrznie wizulanie robi pozytywne wrazenie,
stara sie imitowac lexusa , i jakos jej nawet to wychodzi ale srodek ma przecietny, i ma slabe silniki benzynowe, najmocniejszy 1.6 125koni , szkoda powinni dac tego z ave 2.0 150koni to by miala wiekszego kopa, a tak miekki tapczan bez emocji , przynajmniej bagaznik ma juz oki 450litrow

gaugan 
to byłem ja, Jarząbek
Cpt.

auto: Pilatus PC12NG
silnik:: P&W
moc: 1200km

Auris porazka. utwierdzam sie w tym z kazdym dniem odkad go poznalem. wole moje C4

Corolla sed w porownaniu do nowego cifa sed to rowniez kibel

i z ta niezawodnoscia, tez juz chyba nie teges..

pzdr

mikson
[Usunięty]

ja narazie nie narzekam na zawodnosc anjas tez :) ale japonczyki maja ponoc to do siebie :)
jestesmy jak samuraje nie do zajebania :)

Odpowiedz do tematu