auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Pią 11 Sty, 2013
was79 napisał/a:
Widzę te piękne wnętrza oczami ojca
Cudownie poodciskane łapki na lśniących powierzchniach, upyerdolone białe narzuty/kanapy, częste wizyty na pogotowiu po upadku z dizajnerskich krzesełek, siniaki na główkach od niezabezpieczonych, przyciągających maluczkich, lśniących rurek, przesuwne elementy w tym ścianki, czekające na małe i nigdy nieodpoczywające paluszki, zapomniałbym o papierowych żyrandolach, nisko zawieszonych - podwójna radość można się pohuśtać i jeszcze gratis prąd kopnie.
Tyle radości na codzień!
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Nie no, nie mam zamiaru.
Ładnie to wygląda na zdjęciach, ale żyć w tym w miarę bezpiecznie i utrzymywać w przyzwoitej czystości, to sobie w wielu przypadkach tego nie wyobrażam.
mój na szczęście nie robi aż takiej rozpierduchy
oczywiście zabawki, chrupki itd. są wszędzie, ale co dobre nie ma nawyku aby smarować po ścianach
więc do mazania kredkami i długopisami są kartki a masło co najwyżej może wetrzeć w bluzkę
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
http://deco24.pl/pl/produ...ds_Birds/0/1279 - zobaczcie ile może kosztować "zwykły" żyrandol
żona od dawna próbuje mnie przekonać do plafonu z tej serii - "tylko" 1/3 tej kwoty... dobrze, że mnie na to nie stać