Serdecznie zapraszam na rajd, jeśli bedziecie to również do parku serwisowego. Może uda sie Wam mnie złapać. :570:
Jedziemy w nowych barwach, poza tym bedzie ostra walka
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007
Oczywiście będe toć to prawie pod moim domem, plan maximum czyli zobaczyć wszystko co się da łącznie z odcinkiem testowym i mam nadzieje że z serwisem jak czas pozwoli. Niestety najprawdopodobniej tylko piątek :567:
Powodzenia
1. Mój exboyfriend (Jimek mi go odbił) Kuzaj
2. Czopik
3. Dytko
4. Frycz (mój faworyt)
5. Sołek
6. Kuchar trasy na odwagę, dlatego tak typuję, ale życzę Tomkowi szczęścia.
Ja tam sie jaram nkami. Polo sobie mozesz kupić, 1.8t, fwd, esp, keine lewa noga i jeszcze tysiąc innych głupot. Wchodzisz do salonu Mitsu i wyjeżdżasz legendą mit lewa noga, ohne esp, sportlichen allrad antrieb und k.ur.w.a mit vielen dłubanie moglichkeiten.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 25 Kwi, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja tam sie jaram nkami. Polo sobie mozesz kupić, 1.8t, fwd, esp, keine lewa noga i jeszcze tysiąc innych głupot. Wchodzisz do salonu Mitsu i wyjeżdżasz legendą mit lewa noga, ohne esp, sportlichen allrad antrieb und k.ur.w.a mit vielen dłubanie moglichkeiten.
Marku ale dla zwykłego widza oglądanie 15 sedanów jadących na okrągło jest poprostu nudne, dlatego każde auto jest miłą odmianą z punktu widzenia widza. Co nie oznacza że kupując auto ktoś zastanawiałby się nad wyborem pomiędzy fabrycznym polo a EVO
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 25 Kwi, 2007
Popieram nie ma jak ryczący silnik NA , czegoś co jest prawdziwą rajdówką, a nie jednym z tysięcy subar/miśków, które mozna codziennie na drogach oglądać.
Wiadomo, że też się jaram s2000, tak się tylko przekomarzam... Ale nowe nki, nie są takie złe, ciągną jak pierwsze wurce, duży hamulec,itd. Poza tym zależy kto jedzie.
Lubiak w s2000 na Magurskim jechał słabo, Kuzi nką zawsze dziczy.