auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Wto 29 Sty, 2013
WST na TP to było najlepsze upalanie na jakim byłe jeśli chodzi o stosunek cena/ilość jazdy. 300 zł i dokładnie to samo co TPTD Profi. Szok Tato Kupe poprostu. Jeśli z przyczyn organizacyjnych nie wypali oficjalny HH.org TDTP, to z pewnością będzie nieoficjalny na ww. WST.
Ja jestem w każdym bądź razie na każdym Ten pozen nie jest tak daleko, opony wcale nie schodzą, pachołki się nie przestawiają- same plusy i zalety.
Jeśli z przyczyn organizacyjnych nie wypali oficjalny HH.org TDTP
Taki TD jak ostatnio nie ma sensu... Po ostatnich przygodach i "ratowaniu" sytuacji w wąskim gronie hh.org + Scheffler vs Szwagier stwierdzam, zresztą nie tylko ja, że lepiej wpłacić komuś kasę i jechać na gotowe.
IMO możemy sobie uznać, jeśli chcemy/musimy, za oficjalną imprezę hh.org jedną z imprez WST/TPTD i będzie git.
Ja się piszę. Ale chyba dopiero w maju a najlepiej w czerwcu .
AleX [Usunięty]
Wysłany: Śro 30 Sty, 2013
Zróbmy znowu w Maju/Czerwcu wypad na Pozen ale tak jak już zostało nakreślone w ramach TPTD.
Parę osób tutaj już poznało organizatora TPTD wiec można się spokojnie dogadać i po przedpłatach zarezerwować pare z tych 40-60 miejsc. I tak po 14 to już mało który samochód jeździ więc wtedy jest luzik
Jak mi się uda "złożyć puzzle" to się piszę oczywiście