auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007
No wlasnie
Ja przyjechalem pod koniec i w sumie juz nie wiele moglem zobaczyc aleeee efektowny skok przez opone chyba w wykonaniu dzika zobaczylem
Duzo was tam bylo i ladnie sie prezentujecie jak dostane fotki od Burzy(ten gosc co wam robil zdjecia z BMW to zamieszcze)
Interesuja mnie czasy jakie robiliscie, dzisiaj bede na torze, poupalam troszke to sobie porownam ;]
Pozdrawiam
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 szacuny 2007
ode mnie tak:
CZERWONA TROJCA Lukasz, eM, Michal - Szacun za organizacje :564: Michal - szacun za to ze jak jechales to z wygladu byles najszybszy i jeszcze wymachiwales usmiechami, fakami, thumb-up'ami :564:
Freeman - dzieki za towarzystwo w dwie strony! szacun za najlepiej brzmiace auto wyjazdu! :564:
K-mart ogromny szacun za to co zrobiles z r5! Dla dzika przywiozles ja bez zajakniecia przez pol swiata - zajebiscie dobrze to o tobie swiadczy stary! :564:
Dariano - szacun za wage + opony = czasy. DEBESCIAK! :546: :564: dzieki za przewozke
Barto, Loko, Jakarti, Pcs - szacun za swietne powtarzane czasy! Pcs dzieki za pomoc w dojezdzie :564:
Vlodarski - szacun za swapa i ogarnianie tylka auta! :564:
Dzik - szacun za miestrzowska decyzje z jeszcze bardziej mistrzowska r5! :564:
Lenny - mimo bolu glowy duzo jezdziles, udzielales sie, typerek jest mistrzowy szacun :564:
na koniec pozdro dla Pitta i Konrada ktorzy obrazajac sie od poczatku istnienia swiata w trakcie robienia sobie galy - przyjechali razem - jeden bez koszulki - drugi w gejowej ale fajnej
tych ktorych nie wymienilem - pozdro ze byliscie!
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 2007 ]
ode mnie tak:
CZERWONA TROJCA Lukasz, eM, Michal - Szacun za organizacje :564: Michal - szacun za to ze jak jechales to z wygladu byles najszybszy i jeszcze wymachiwales usmiechami, fakami, thumb-up'ami :564:
Freeman - dzieki za towarzystwo w dwie strony! szacun za najlepiej brzmiace auto wyjazdu! :564:
K-mart ogromny szacun za to co zrobiles z r5! Dla dzika przywiozles ja bez zajakniecia przez pol swiata - zajebiscie dobrze to o tobie swiadczy stary! :564:
Dariano - szacun za wage + opony = czasy. DEBESCIAK! :546: :564: dzieki za przewozke
Barto, Loko, Jakarti, Pcs, Michool - szacun za swietne czasy! :546: Pcs dzieki za pomoc w dojezdzie :564:
Vlodarski - szacun za swapa i ogarnianie tylka auta! :564:
Dzik - szacun za miestrzowska decyzje z jeszcze bardziej mistrzowska r5! :564:
Lenny - mimo bolu glowy duzo jezdziles, udzielales sie, typerek jest mistrzowy szacun :564:
na koniec pozdro dla Pitta i Konrada ktorzy obrazajac sie od poczatku istnienia swiata w trakcie robienia sobie galy - przyjechali razem - jeden bez koszulki - drugi w gejowej ale fajnej
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Saxorulez wielki szacun i wielkie dzieki za organizacje.
K-mart ,chlopaku masz grose kochones.
Jimi dzieki za super podroz w obie strony,czulismy sie jakbys siedzial z nami w clio.
Wszystkim chcialem podziekawoc za super atmosfere ktora panowala na tym wyjezdzie.
Jestescie SUPER!
ps. czasy pierwszych przelotow.
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Nie 29 Kwi, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Kolejny rok, kolejne wrażenia i jak zwykle wszsytko genialnie zorganizowane.
Dzięki wszystkim za tak udany wyjazd. A szczególnie dziękuje jednemu co ciągle powtarzał "GET KREJZE TUNAJT" bo to przez niego miałem mega kaca i jeździłem jak pipa wołowa... ale bez kitu świetne towarzystwo i świetny ubaw.
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
2:13.04
1 lap - 1:07.98
2 lap - 1:05.06
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 2007 ]
Czesto jestem ale pierwszy raz jechalem wasza konfiguracja i po dlugim luku. Nigdy wczesniej nie jezdzilem na czas z tych miejsc co Wy , tylko gdzies z boku i generalnie jakies szykany byly.