auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 13 Lut, 2013
O koorwa... lestem lewakiem
"Zwyczajowo określenie to stosuje się do sił politycznych dążących do zmian polityczno-ustrojowych, społecznych i gospodarczych" - uważam że trzeba zmienić to co jest teraz...
"francuscy radykałowie opowiadali się między innymi za zniesieniem monarchii, rozdziałem państwa od kościoła, wolnością gospodarczą i równością wobec prawa" - niesamowite ale z tym też się zgadzam...
Bardzo dziekuje za oświecenie. Teraz wyszło na to że jestem lewicowy
Kooorwa
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
rabarbar [Usunięty]
Francuscy radykałowie wprowadzili nawet specjalną maszyne do tego równania,nazywała sie gilotyna
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
CHRZANEK napisał/a:
O koorwa... lestem lewakiem
spokojnie, przeanalizujmy:
CHRZANEK napisał/a:
"Zwyczajowo określenie to stosuje się do sił politycznych dążących do zmian polityczno-ustrojowych, społecznych i gospodarczych" - uważam że trzeba zmienić to co jest teraz...
To nie jest lewica, to chęć zmiany
CHRZANEK napisał/a:
francuscy radykałowie opowiadali się między innymi za zniesieniem monarchii, rozdziałem państwa od kościoła, wolnością gospodarczą i równością wobec prawa" - niesamowite ale z tym też się zgadzam...
To są "dogmaty" wolnościowe i liberalne, zaprzeczenie socjalizmu/lewicy
No może oprócz tego o kosciele.