auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013
to kurierskie przecież, tam się wsiada i wysiada 86 razy na godzinę.
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Nie wiem Andrzej, dzisiaj po pracy sprawdzę. Środek wygląda na prawdę ok. Zabralismy go w rozliczeniu za długi, a tak czy srak przebieg pewnie kręcony. Za to skrzynia wygląda na nową
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
pcs napisał/a:
sie zdarza maly przebieg, rok temu sprzedawalismy transita w firmie, stal sobie na wszelki wypadek w magazynie, 11 lat i 130tys km przelotu.
to odsetek z całości.
Emeryt, masz tu foto
To jest 1999 silnik 2.3 bez turbo (chyba). Blacharsko i mechanicznie jest na prawdę ok. Zrobiłem nim w jeden dzień 1150km, po polsce ostatnio i poza tym że vmax - 130 to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Przebieg licznikowo coś koło 200k
Czekaj, rozeznam se ceny rynkowe (bo stan jest naprawdę ok) i Ci powiem za ile go można by puścić.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Ten Transit mojego zioma nie jest zły.
Jak go kupił 4 lata termu to miał relatywnie mało przelotu. W kurierce (tak tak w Siódemce) pojeżdził 2,5 roku. Ostatnio nie używany. Najlepiej obejrzeć osobiście.
PS: Na pewno jest wiekszy no i dynamiczniejszy niz sprinter oferowany przez rybę. Ale wolnossacy sprinter to z kolei moze sie rozlecieć nadwoziowo ale silnik będzie chodził jeszcze jak ta lala...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...