auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Nie 24 Lut, 2013
potrzebuję jeszcze kierownicy sparco/momo/omp,
średnica koło 330, osadzenie 0-60mm może być zamsz, moze być skóra, moze być nowa, może być do obszycia. byle oryginalna i nie gnąca się w rękach.
zadnych rrs, qsp i prawie jak omp, taka już się pogięła w pisdu. "jakość porównywalna do omp" taki choooy...
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
A Personal z williamsa? Została mi kierownica z poprzedniego clio. Ma 340mm średnicy. nie wiem jak się powinno liczyć odsadzenie, ale na oko jest 4 cm. To taka sam jak na zdjęciu, tylko nie ma tej gumy na środku, ani zaślepki. Pod spodem jest metal pomalowany na czarno.
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
karoluPL napisał/a:
fydi, dzięki ale poszukam czegoś jeszcze bardziej zaufanego, zeby nie było jak z ostatnią kierownicą.
Ok, też wolałbym nowa kiere sobie kupić, ale... nie mogę Ci darować to, że personal to dla Ciebie anonimowa firma. To trochę tak jak by interesować się F1 i nie znać mclarena akurat jeśli chodzi o tą firmę to na pewno nie można powiedzieć, że robi kiepskie kierownice:) omp i sablet raczej nie dorastają do pięt im.
http://www.nardi-personal...pageid=LIV01002
Cytat:
World championships won from 1980 with Personal steering wheels:
1980 ALAN JONES - WILLIAMS FORD 1987 NELSON PIQUET - WILLIAMS HONDA
1982 KEKE ROSBERG - WILLIAMS FORD 1988 AYRTON SENNA - HONDA MARLBORO - MCLAREN
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Jak chcesz to odnalazłem niedawno moje zaginione Momo Racing Line - skórzana, nie trzeba obszywać, albo Momo Tuner - do obszycia. Obie bez odsadzenia oczywiście.
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
fydi, wiedziałem, ze to markowa kierownica, (może nie wiedziałem, ze aż tak bardzo, także dzięki za sprostowanie ) ale sam wzór i lekkie wybrakowanie- wybacz ale średnio mnie przekonuje..
Kenet, dasz radę rzucić mi jakieś zdjęcie i cenę na pw tej racing line ?