Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 Czarna lista !!! Czyli przestrzegamy !!!
Ostrzegam przed korzystaniem z pośrednika usług kurierskich dwiepaczki.pl
Wysyłka spoko - wszystko działa.
Problem zaczyna się kiedy chcemy wysłać coś za pobraniem.
Za każdym razem muszę się prosić o swoje pieniądze. Ktoś z forum (chyba Maciusiowy) zamówił olej za pobraniem w listopadzie zeszłego roku i do dzisiaj walczę o kasę (już przez sąd). Tak że nie polecam usług tej firmy... No i szukam teraz jakiejś zaufanej
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Ktoś z forum (chyba Maciusiowy) zamówił olej za pobraniem w listopadzie zeszłego roku i do dzisiaj walczę o kasę (już przez sąd)
nic nie chcę sugerować, ale ten cały Maciusiowy czy jak mu tam nie przyciął przypadkiem w ptaka? Wiesz - może to on ich skroił i teraz próbują wyprostować sytuację...
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Cytat:
To podobno grubszy cwaniak, na jakimś tam forum, przyciął podobno sporo kasy na koszulkach
tak tak, słyszałem tez kiedyś historie o jakimś Maciusiowym który sprzedał swojemu znajomemu tajpa-ra, i zaraz po kupnie przekręciła się panewka. Ale nie jestem pewien czy to ta sama osoba
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Janusz napisał/a:
Cytat:
To podobno grubszy cwaniak, na jakimś tam forum, przyciął podobno sporo kasy na koszulkach
tak tak, słyszałem tez kiedyś historie o jakimś Maciusiowym który sprzedał swojemu znajomemu tajpa-ra, i zaraz po kupnie przekręciła się panewka. Ale nie jestem pewien czy to ta sama osoba