auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 Do informatyków: Jak się zapisuje w PDFie??
Czy musze mieć zainstalowaną jakaś wersje Acrobat Reader ??
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007
Nie jestem informatykiem i właściwie się na tym nie znam,ale wydaje mi się ,że acrobat reader to darmowy program do odczytywania plików pdf,a do tworzenia jest adobe acrobat professional.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
A co by kolega chcial zapisac?
Jesli dokumenty biurowe, word excel ppt lub pokrewne to polecam zainstalowanie pakietu openoffice i tam jest to natywne ze zapisujesz jako pdf... rowniez dokumenty ms'oftu.
Druga kwestia to jesli nie sa to pliki biurowe to sciagasz jeden z wielu programow "drukarek pdf" - po prostu instalujesz sobie taka pseudo drukarke i ona Ci drukuje w pdf.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Tak jak napisał em
sciągnij sobie
PDFcreator - http://dobreprogramy.pl/i...z=2&t=62&id=569
i zainstaluj
Jak napiszesz tekst to klikasz drukuj ( w wordzie rozumiem ) i tam gdzie masz wybór drukari wybierasz PDFCREATOR i dalej juz cie za rączke poprowadzi wizard.
u mnie w osx jest normalne ze moge zapisac wszycho w pdfie, na windzie jak widac znowu masa schodow zeby cos zrobic meczcie sie dalej z windami ehhehehehehe
u mnie w osx jest normalne ze moge zapisac wszycho w pdfie, na windzie jak widac znowu masa schodow zeby cos zrobic meczcie sie dalej z windami ehhehehehehe
U mnie w pracy wszyscy kochaja OSX.
Ale jak potrzeba zlozyc dokument po arabsku, albo gorzej, arabski + inny jezyk to przychodza po pc-ta....
Sytuacji takich jest wiele