auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 14 Lut, 2013
Bonczek napisał/a:
trochę postała i nieodpala, a jak już odpali to przy dodaniu gazu gaśnie.
się ciesz, że odpala w ogóle, bo moje suzuki znów postało niepalone przez prawie 3 miechy (jak co rok się zbierałem, zbierałem, a czas leciał) i znów - jak w tamtym roku - odpalanie z zewnętrznego prądu, bo inaczej nie było bata żeby trykło. No i znów kręcenie rozrusznikiem dobre kilka minut. No i oczywiście później każde dotknięcie gazu go gasiło. Ale już se postał, popierdział singielkiem, to odżył, postrzelał nawet troszkę ze zadu, a i śnieg Haidenauy poczuły. Się żyje! Tak więc - daj skutru czas na się rozruszanie i będzie git.
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pon 18 Lut, 2013
Dobra, temat Jawki juz nieaktualny bom taką w week dostał od swojej dziewczyny na urodziny
Jawka jest tak jak myślałem: zajebista ale.... musze przy niej trochę pogrzebać by odpaliła No i przemalować bo mi jej kolor nie za bardzo leży
Teraz jeszcze tylko kupie coś normalnego do jazdy po mieście i jestem gotów na wiosnę
Ten Sym Bonczura jest w pytkę