auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 08 Kwi, 2013
Potrzebuję kupić kartę WLAN. Czy przy zakupie na coś zwrócić uwagę? W jakiej cenie szukać sprzętu? Ktoś coś może polecić z tych na allegro? http://allegro.pl/karty-w...view=1&order=bd
miałem już taką tylko model bez antenki i nie dawała rady (zasięg miałem 2 kreski i predkosc zamiast 30mb mialem 5mb)
moj komp stoi 10 metrow od rutera, po drodze jest jedna sciana, na obecym (model z antenka) jest full zasieg i 30 mb/s jednak net chodzi strasznie, tzn naciskasz enter i czekasz 2-3 sek na strone az zacznie ladowac, potem juz smiga, nie wiem czy to wina rutera czy karty
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
bardzo duzo zalezy też od urzadzenia, ktore bedzie nadawało sygnał. z reguły te od dostawców internetu sa z czapy i przydaje sie dokupic antene o wiekszej mocy
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013
Niema czegoś takiego jak antena o większej mocy Może być o mniejszym tłumieniu
Mam takiego białego tplinka z antenką do nki i działa dobrze, sygnał idzie przez dwie ściany w tym jedną nośną.
moj komp stoi 10 metrow od rutera, po drodze jest jedna sciana, na obecym (model z antenka) jest full zasieg i 30 mb/s jednak net chodzi strasznie, tzn naciskasz enter i czekasz 2-3 sek na strone az zacznie ladowac, potem juz smiga, nie wiem czy to wina rutera czy karty
jaki net? np upc ma spieprzone dns'y i jest taki objaw