auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007
dzik napisał/a:
wg jakiegos tam najnowszego testu niezawodnosci wygrywa... dacia logan.
Nie moge teraz tego znalezc, ale padlem jak to przeczytalem.
dzik napisał/a:
Uwielbiam statystyki, jak wychodze z psem na spacer to statystycznie mamy po trzy nogi.
Ważna jest metodologia synku...
Testy TUV mozna sobie wsadzić w ******** (tutaj sobie każdy dopisuje gdzie chce - nie znam upodobań wszystkich) ponieważ dane potrzebne do nich zbierane są w czasie przeglądu technicznego odbywajacego sie raz na rok - wyniki ostatniego testu opkazuja ze Xantia jest na 20 miejscu a Accord jest na miejscu 40 ??? Cos nei halo prawda.. ale w wynikahc tych nie jest uwzglednione to czy w ciagu roku pomiedzy przegladami Xantia stała 3 mieisace w warsztatach, a Accord nie koniecznie.
Lepsze są testy ADAC.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
co wy gadace i tak kazdy wie ze najbardziej niezawodny jest maluch:) A jak cie zawiedzie to palisz z popychu i jedziesz dalej innych usterek nie odnotowalem
raz zawor mi sie urwal kiedys ale to byla zdlubana glowica z zaworami robionymi na zamowienie zaworami widocznie trafilem na jakis slaby material
Żabojady zamykają tyły... WIem wiem, zaraz pojawią się głosy że ADAC robi lipne badania, ale to nie zmienia faktu że nawet w awaryjności żarówek francuzi sa za murzynami....
hmm ja tam takiej tragedii nie widze. To ze laguna to kupa to wszyscy wiedza, ale w malych samochodach renault prezentuje sie badzo dobrze. Nie liczac mini i A2 (ktore sa w cenie laguny) najmniej awaryjny jest renault modus.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007
Panowie dyskusje na pewne tematy powinny być na HH tematem tabu, co kogo kurwa tutaj niezawodność obchodzi?
Tak samo nie ma sensu wojowanie co lepsze niemcy francuzy czy japońce- wszystcy oni zrobili coś dobrego dla nas- jedni mają to ukryte pod znaczkiem Vti inni Vts a jeszcze inni Gti ale generalnie idea postawania samochodu z tymi znaczkami zawsze była podobna więc nie ma co się spinać, miłobyło by gdyby to było chodź jedno forum ponad tymi idiotycznymi podziałami.
Peace :564:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007
szymlorek napisał/a:
Panowie dyskusje na pewne tematy powinny być na HH tematem tabu, co kogo motyla noga tutaj niezawodność obchodzi?
Tak samo nie ma sensu wojowanie co lepsze niemcy francuzy czy japońce- wszystcy oni zrobili coś dobrego dla nas- jedni mają to ukryte pod znaczkiem Vti inni Vts a jeszcze inni Gti ale generalnie idea postawania samochodu z tymi znaczkami zawsze była podobna więc nie ma co się spinać, miłobyło by gdyby to było chodź jedno forum ponad tymi idiotycznymi podziałami.
Peace :564:
Szymlorek - podpisuje sie rekami i nogami pod tym.. bo gadka o jakosci czy niezawodnosci Hondy , Toyoty i Fiata jest nudna.. i mnie wkurwia nie wiem czemu.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Mi tez..
po hondzie mozna dowolnie jezdzic ale jak juz temat schodzi na francuzy to wszyscy napinają poslady.
_________________ Samochody to ZUO!
shorti [Usunięty]
bo honda jest dobrym autem, kazdy o tym wie i kazdy hondiarz sra na opinie innych uzytkownikow, ja tak mam... nieobchodzi mnie to ze ktos obraza honde, choc ja nie mam potzreby mowienia ze francuskie to takie i takie a niemieckie smakie i owakie